Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدباقر محمدی‌لائینی به کارشکنی استکبار در اوکراین اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی محصول خون فرزندان این مرز و بوم است و هرگز این مردم اجازه نمی دهند کودتا مخملی استکبار در این مرز و بوم رخ دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی شنبه شب در نشست با جمعی از مردم، مسئولین و فعالین حماسه هفتم اسفند ۱۳۶۰ مردم شیرگاه ضمن تحسین مردم شیرگاه برای ایستادگی در مقابل منافقین، اظهار کرد:منافقان به خیال این که اگر به شهرهای کوچک حمله کنند می‌توانند موفق باشند، بعد از حادثه ششم بهمن سال۱۳۶۰ آمل به شهر شیرگاه حمله کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده ولی فقیه درمازندران تصریح کرد: حماسه هفتم اسفند حماسه بزرگی بود که مردم ما ثابت کردند دشمن حق ورود به کشورمان را ندارد.
وی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت امام موسی کاظم(ع)، برلزوم تلاش جهت بهره مندی از فیوضات ماه رجب تاکید کرد.
محمدی لائینی با بیان اینکه حضور ملت شریف ایران اسلامی به ویژه مردم مومن، انقلابی و ولایی استان مازندران در صحنه های مختلف دوران انقلاب، دفاع مقدس، مقابله با منافقین و ... را قدردان هستیم، گفت: حماسه حضور مردمی به درستی به دشمنان انقلاب نشان داد که این مردم پشتیبان انقلاب و رهبری هستند.
وی با بیان اینکه حضور مردمی در صحنه ها نشانه وفاداری، بصیرت و تدین آنهاست، افزود: حضور مردم در عرصه های مختلف نظام، دلدادگی آنها به انقلاب را ثابت می‌کند.
امام جمعه ساری به کارشکنی استکبار در اوکراین اشاره و بیان کرد: انقلاب اسلامی محصول خون فرزندان این مرز و بوم است و هرگز این مردم اجازه نمی دهند کودتا مخملی استکبار در این مرز و بوم موفق شود.
وی با بیان اینکه حماسه مردم شیرگاه در اسفند سال ۶۰ موید بصیرت و دلدادگی مردم به انقلاب است، گفت: حماسه مردم شیرگاه نیز همانند حماسه مردم آمل ماندگار است و باید این برجستگی های مردم مازندران بازگو شود.
امام جمعه ساری برلزوم جمع آوری خاطرات فعالین حماسه مردم شیرگاه در سال۶۰تاکید کرد و افزود: امیدواریم با برگزاری همایش های ملی این حماسه مردمی معرفی و تبیین شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران نیز گفت: حماسه هفتم اسفند سال 1360 مردم شیرگاه سوادکوه باید احیاء شود.

سردار عبدالله ملکی با بیان اینکه از سال ۵۹ تا آبان ۶۳ مازندران درگیر جنگ‌های جنگل بود، اظهار داشت: سپاه منطقه ۳ آن زمان با تشکیل قرارگاه حضرت ابوالفضل (ع) و فداکاری فرماندهان شمالی این قضیه را جمع کردند.
وی افزود: سپاه مثل کردستان در دل جنگل، ۵۰ پایگاه ایجاد کرده بود و با حماسه‌ای که سپاه، مردم، ارتش، ژاندارمری و پایگاه‌های بسیج از خود نشان دادند این قضیه جمع شد.
ملکی با بیان اینکه در جنگل‌های شمال درگیری‌های زیادی اتفاق افتاد، اما حماسه ششم بهمن سال ۶۰ آمل بزرگترین واکنش دشمن در منطقه شمال بود، ادامه داد: دومین واکنش گروهک‌های منافقین حمله به شیرگاه بود و باید به این دو حماسه بپردازیم.
وی با اشاره به برگزاری همایش‌های استانی حماسه آمل در سال‌های گذشته اضافه کرد: امسال چهلمین سال این حماسه بود و همایشی به صورت بین‌المللی با حضور رزمندگان جبهه مقاومت یمن برگزار شد.
این مسئول از تولید هشت کتاب با موضوع جنگ جنگل خبر داد و افزود: کتاب کارنامه جنگ جنگل نیز در دست تدوین است و در سال ۱۴۰۱ منتشر خواهد شد.
ملکی خاطرنشان کرد: همچنین کتاب نقش قرارگاه حضرت ابوالفضل (ع) در حماسه جنگ جنگل به چاپ رسید و بیش از 600 ساعت اخبار جنگ جنگل به همت تیم‌های مختلف در شهرستان‌ها جمع آوری شد.  
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران با بیان اینکه باید حماسه مردم شیرگاه نیز به کتاب تبدیل شود، عنوان کرد: تولید این کتاب پژوهش و کار میدانی می‌خواهد و تلاش می‌کنیم تا هفتم اسفند سال آینده تولید و رونمایی کنیم و در این راه نیازمند همراهی مسئولین استانی و خیرین هستیم.
وی از رونمایی ۶۰ عنوان کتاب در آئین اختتامیه جشنواره شعر «اشک انار» و داستان کوتاه «یوسف» خبر داد و اضافه کرد: توانمندی تولید کتاب حماسه هفتم اسفند را داریم و باید با حساسیت و تعصب وارد شویم و این حماسه احیا شود و سال آینده همایش باشکوهتری برگزار کنیم.
ملکی برگزاری همایش استانی بزرگداشت حماسه هفتم اسفند و تهیه و تولید مستند را از برنامه‌های سال آینده ستاد اعلام کرد.

امام جمعه شیرگاه نیز گفت:حماسه تاریخی مردم شیرگاه در ۷ اسفند سال ۶۰ باید در تاریخ و تقویم جمهوری اسلامی ایران ثبت شود.
حجت الاسلام حسن ابراهیمی ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدای این حماسه مردمی، اظهار کرد: انتظار میرفت با توجه به حساسیت معرفی و تبیین حماسه مردمی شیرگاه که بیانگر دلدادگی به آرمان های انقلاب اسلامی است مدیرکل صدا و سیمای مرکز مازندران در این جلسه حاضر می شدند.
امام جمعه شیرگاه(سوادکوه شمالی) با بیان اینکه تلاش داریم حماسه مردم شیرگاه همردیف حماسه مردم آمل دیده شود، افزود: از نظر تقسیمات کشوری جزء‌شهرستان های محروم هستیم و انتظار داریم که برای چاپ کتاب و تولید مستند حماسه مردم شیرگاه کمک کار مردم سختکوش و ولایی این شهرستان باشید.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۶۰شهید فقط لفور سوادکوه شمالی تقدیم انقلاب اسلامی کرد، گفت: مردم شیرگاه در حماسه سال ۶۰تعداد۲شهید و چند جانباز تقدیم انقلاب اسلامی کردند.
ابراهیمی خواستار نامگذاری روز ۷اسفند درتقویم جمهوری اسلامی ایران با عنوان سالروز حماسه مرم شیرگاه در ۷اسفند سال۶۰شد و افزود:حرکت حماسی و خودجوش مردم شیرگاه در سال 60 نشان از درایت آنها در عرصه نبردهای داخلی و از بین بردن توطئه‌های دشمنان بود.

پایان پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حماسه مردم شیرگاه حماسه هفتم اسفند مردم شیرگاه انقلاب اسلامی مرز و بوم اسفند سال امام جمعه جنگ جنگل سال ۶۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۰۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاه: نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد

به گزارش صدای ایران از ایسنا، فرمانده سپاه نوشهربا بیان اینکه نباید اجازه دهیم که مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل و با ارزش را بگیرد، گفت: یکی از جا‌هایی که دشمن به شدت مورد حجمه قرار داده فرهنگ کارو کارگری است و ما باید فرهنگ کار و تلاش را نهادینه کنیم و موردی که ما در حال حاضر در آن ضعف داریم این است که در برخی جا‌ها که نیاز به کارگر است با کمبود مواجه هستیم.

سرهنگ مهرداد ابراهیم پور در آیین تجلیل از کارگران و کارفرمایان نمونه شهرستان نوشهر که در فرمانداری برگزار شد، با بیان اینکه این مراسم به پاس قدردانی از زحمات قشر زحمتکش کارگر است، اظهار کرد: نقش کارگران در پیدایش انقلاب اسلامی و پیروزی آن بی بدیل است و انقلاب ما تنها انقلابی بود که همه اقشار از جمله کارگران در آن نقش آفرینی کردند.

وی با اشاره به حضور غیرتمندانه کارگران بعد از پیروزی انقلاب و بخصوص در هشت سال دفاع مقدس، افزود: کارگران هم در دفاع مقدس شرکت کردند و هم به عنوان پشتیبان جبهه حق علیه باطل کار‌های بزرگی انجام دادند که برگ زرینی در دفتر پرافتخار انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به آغاز تحریم‌ها از همان روز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: در همان دورانی که حتی به ما سیم خاردار نمی‌دادند فرصت‌هایی از دل تهدید‌ها به وجود آمد که نشانه خلاقیت جامعه کارگری در دوران هشت سال دفاع مقدس تحت شدیدترین تحریم‌ها بود.

فرمانده سپاه ناحیه بسیج نوشهر به ادامه نقش آفرینی جامعه کارگری در حال حاضر اشاره کرد و یادآور شد: الان در جنگ اقتصادی هستیم و این جنگ به یک جنگ ترکیبی تبدیل شده است و دشمنان سر مسائل اقتصادی با ما سرجنگ دارند.

سرهنگ ابراهیم‌پور خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری بیش از ۱۰ سال است که موضوعات اقتصادی را شعار سال انتخاب می‌نمایند که بخشی مهمی از آن تولید و مشارکت است که رکن اصلی آن کارگران هستند.

وی با تاکید براینکه کارگران ما باید فکر راهبردی و خلاقانه داشته باشند که بسیار مهم است، متذکر شد:این فضا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بوجود آمد و کسانی را داشتیم که در حوزه دفاع مقدس در ساخت تجهیزات و موتور‌های جت به ما کمک کردند.

فرمانده سپاه ناحیه بسیج نوشهر ادامه داد: مهم نیست که ما در چه جایگاهی کار می‌کنیم مهم این است که در آن جایگاهی که کار انجام می‌دهید آنجا را مرکز عالَم بدانید.

سرهنگ ابراهیم‌پوربا اشاره به حضور خلاقانه کارگران در عرصه‌های مختلف، تاکید کرد:در این جنگ اقتصادی نقش تک تک کارگران به عنوان افسران و فرماندهان جهاد اقتصادی نقش مهمی است.

فرمانده سپاه نوشهر با تاکید براینکه نباید اجازه دهیم که مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل و باارزش را بگیرد، گفت:تا می‌توانیم باید این فرهنگ را در بین نسل‌های جدید نهادینه کنیم.

سرهنگ ابراهیم‌پور تصریح کرد: استقلال اقتصادی از جمله دستاورد‌های مهم جامعه کارگری است که کارگران رکن مهم رشد اقتصادی هستند و بنابراین نیاز است خود را به علوم روز دنیا مجهز کنند.

در ادامه آدینه حسین عمویی رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی نوشهربا اشاره به فرمایشات امام راحل مبنی بر اهمیت کارو کارگر، گفت: به فرموده امام راحل «حیات کشور مدیون کار و کارگر است» و مقام معظم رهبری نیز در آخرین دیدار با کارگران کشور درپنجم اردیبهشت سال جاری به مسئولان تاکید نمودند «حال کارگرخوب باشد، حال کشورخوب می‌شود» و این امر خود موید اهمیت بالای این قشر عظیم است.

وی افزود:شهرستان نوشهر با داشتن واحد‌های تولیدی، صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی، تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و اتحادیه‌ها یکی از شهرستان‌های مهم در حوزه تعاون، کارو رفاه اجتماعی استان مازندران است.

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی تصریح کرد:طی سال گذشته با برگزاری مستمر کارگروه اشتغال و با همکاری دستگاه‌های اجرایی شهرستان ۲ هزار و ۶۱۱ نفر اشتغال در سامانه رصد با درصد تحقق ۱۳۹ درصد ثبت شد.

عمویی از پرداخت تسهیلات اشتغالزایی بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: در بخش مقرری بگیران نگاه ما بازگشت به کار است که با اشتغال مجدد ۷۹ نفر و ۴۷ نفر آموزش در مراکز فنی و حرفه‌ای، در حال حاضر ۳۱۴ نفر مقرری بگیر بیمه بیکاری این شهرستان هستند.

وی خاطر نشان کرد: از آنجایی که یکی از وظایف مهم این اداره ارتقا آموزش و ایمنی است با ایجاد کارگروه ایمنی شهرستان، در حال حاضر این شهرستان پایلوت این طرح در استان مازندران است.

عمویی تاکید کرد:در راستای تحقق شعار امسال در جهت جهش تولید با مشارکت کارگران پرتلاش شهرستان گام‌های موثری برخواهیم داشت.

دیگر خبرها

  • مبارزه با استکبار در دنیا، صدور فرهنگ انقلاب ایران است
  • حمایت قاطع مردم پشتوانه فرماندهی انتظامی کشور برای ادامه طرح نور
  • عضو خبرگان رهبری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • جمهوری اسلامی ایران مدافع تمامی مظلومان جهان است
  • حماسه وعده صادق بیش از هر حماسه دیگری نیازمند روایت فتح است
  • خیزش دنیا علیه اسرائیل نتیجه افشاگری های جبهه حق است
  • رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه سرگردان و متزلزل شدند
  • سپاه: نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد
  • نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد
  • آگاهی دانشجویان آمریکایی از استکبار جهانی به برکت انقلاب اسلامی